Iată cum arată noile apartamente ANL din Negrești. Meritul este al primarului Rusu (VIDEO)

0
1092

Cele două blocuri ANL din Negrești, un proiect ambițios, dus la capăt de primarul orașului, Cristi Rusu, sunt aproape de predare către beneficiari. Blocurile, construite pe strada Casa Apelor, au 32 de apartamente, cu o suprafață de 50 de metri pătrați, fiecare.Lucrările au început în anul 2022 și sunt în faza de finalizare. În prezent, se lucrează la sistematizarea exterioară, respectiv la amenajarea parcărilor și a trotuarului.

Prin predarea noilor apartamente către beneficiari, se conturează șansa pentru tinerili din oraș de a achiziționa o locuință la un preț accesibil, în condițiile în care locuințele vor fi vândute cu o reducere de 50% față de prețul de piață.

„Este un proiect important pentru comunitatea noastră. Ne dorim să oferim tinerilor posibilitatea de a achiziționa o locuință la un preț accesibil. Sperăm ca aceste apartamente să fie o sursă de bucurie pentru tinerii din Negrești”, spune primarul Cristi Rusu.

Cum arată noile apartamente ANL din Negrești, vedeți în video de mai jos, video realizat de colegul Mihai Vasiliu, căruia îi mulțumim pe această cale.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp