Iată cum primește Tătaru ordine, de la oficiosul de partid! ”Să vă ocupați de cei din exteriorul partidului, care l-au alimentat pe Arcăleanu, v-a denigrat destul”, cere oficiosul

0
502
Nelu Tataru, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, ia parte la sedinta comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus, la Ministerul Sanatatii, luni 27 ianuarie 2020, in Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO


Nu mai este un secret pentru nimeni relația dintre Nelu Tătaru și o anumită parte a presei locale, la fel cum nu mai miră pe nimeni de ce unele ziare îl ridică în slăvi pe actualul deputat PNL și președinte al organizației județene. Dar, după mascarada de alegeri de la PNL Vaslui, urmează execuțiile publice în partid, nu-i așa? La fel s-a întâmplat și la primul mandat al lui Tătaru, când primari PNL și consilieri județeni au fost excluși pe bandă rulantă…Dar, să revenim la zilele noastre și să observăm cum oficiosul PNL îi cere lui Tătaru să se ”ocupe” de Marius Arcăleanu, contracandidatul acestuia la alegerile interne, pe motiv că a devenit o mașinărie de calomnii la adresa marelui și unicului fost ministru al Sănătății. Nu numai de Arcăleanu, ci și de cei cu care acesta a colaborat în timpul campaniei interne, dar și de persoanele din exteriorul partidului.

Cum se traduce asta? Trompeta PNL îi sugerează președintelui de organizație să-l excludă pe Arcăleanu, lucru cunoscut deja de câteva luni, dar și pe anumiți primari sau persoane cunoscute din PNL Vaslui? Există o listă neagră în PNL, cu persoane care nu sunt pe placul președintelui și care trebuiesc executate public? Este normal ca ziarele să-ți dicteze politica de partid? Noi credem că nu, dar de prea mulți ani în Vaslui se practică această complicitate.

Sursele noastre din PNL spun că, în lunile următoare, pe lângă Arcăleanu, ar urma să fie excluși alți doi consilieri județeni, plus câțiva primari deveniți incomozi pentru actuala conducere. Se repetă scenariul din perioada 2018-2019, atunci când Tătaru a exclus pe oricine nu era de acord cu el? Se pare că da.