Imaginile rușinii pentru deputații Solomon și Stativă! (VIDEO)

0
198

RUȘINOS… Au apărut, în mediul online, și imaginile cu scandalul în care au fost implicați, marți noaptea, la ora 2.00, deputații de Vaslui, Adrian Solomon și Irinel Stativă.

Cei doi deputați vasluieni au primit încă o amendă, după ce polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere de la shaormerie. Inițial, cei doi au fost sancționați cu suma de 2.600 de lei, iar acum au mai primit încă 2.000 de lei fiecare.

„În această dimineață colegii mei au amendat cu suma 2.600 lei doi bărbați, dar după vizualizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere aceștia au observat mai multe nereguli. Cei doi bărbați au primit o nouă amendă. Nu a existat o încăierare, a existat o discuție în contradictoriu. Am fost contactați de agenții de pază ai restaurantului, acești doi bărbați au adresat cuvinte jignitoare colegilor mei și au fost amendați. În urma vizionării imaginilor au fost descoperite și alte contravenții. Le-au adresat expresii jignitoare, tot ce pot să spun că nu este vorba despre o infracțiune la fața locului, doar niste contravenții” ,

a declarat Purtătorul de Cuvânt al Poliției Capitale.

Deputații PSD Adrian Solomon și Irinel Ioan Stativă au fost amendați după ce au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei și au făcut scandal. Incidentul a avut loc la ora 2 dimineața.

Surse din Poliție au declaratpentru G4Media.ro că deputații PSD i-au amenințat pe polițiștii care i-au amendat, spunându-le, printre altele: „Nu vă meritați hainele statului!”, „Eu vă plătesc salariile!”, „Nu vă cunoașteți locul în ierarhie!”, „Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” sau „Nu am ce să vorbesc cu voi că aveți 3 luni de școală!”.

„Nu am fost amendați aseară. Am fost doar legitimați. Totul e un abuz”, a susținut Solomon, într-un mesaj transmis Hotnews.

Adrian Solomon și Irinel Stativă