În 2016, promitea că va cumpăra două elicoptere. Acum, vrea scaunul de președinte al CJ Vaslui!

0
163
Advertisement

OARE, EL VA FI ALESUL?… Se apropie termenul de 27 septembrie, dată la care ar urma să se organizeze alegerile locale. Și tot în aceste zile, partidele își desemnează candidații. Așa cum era de așteptat, toată clasa politică locală se uită spre PNL, partidul care ar trebui să se opună puternicei organizații PSD, condusă de Dumitru Buzatu.

Și, pentru că vorbim de PNL, să spunem că unele canale media locale, cu acordul fățiș al ministrului Nelu Tătaru, șeful liberalilor vasluieni, l-au anunțat drept viitor candidat pe Marius Arcăleanu, actual consilier local și președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

O poveste încâlcită, care a stârnit deja multe discuții în organizația condusă de Tătaru. Dar, cine este, cu adevărat (posibilul!) candidat care se va lupta cu Buzatu, pentru postul de șef al județului? Să ne întoarcem în timp.

„Colegul nostru, Marius Arcăleanu, a fost validat candidat al PNL pentru funcția de primar al municipiului Vaslui. Marius este candidatul liberal cel mai bine plasat în sondajul de opinie comandat de PNL pentru a se lupta cu actualul primar PSD, Vasile Pavăl. Noi, toți liberalii vasluieni, îl vom susține în bătălia politică de la alegerile locale din mai-iunie 2016”.

Asta spunea fostul președinte PNL, Dan Marian, în 2016.

Din păcate pentru el, Arcăleanu a obținut doar 12,75% în lupta pentru primăria Vaslui. Același candidat mai candidase pentru functia de primar al municipiului Vaslui și în anul 2012, pe listele PDL, obținând 8% dintre voturile vasluienilor.

În 2016, Arcăleanu promitea locuitorilor Vasluiului că, dacă îl vor alege primar, le va igieniza toate subsolurile de bloc din oraș, va crea 1500 de locuri de parcare în cartiere, iar în centrul orașului va face 500 de locuri de parcare! În plus, spunea că va construi șosea de centură și ”va conecta Vasluiul la viitoarea autostradă Moldova – Transilvania”.

O prioritate, asumată de întreaga conducere a PNL Vaslui, este dotarea serviciului medical de urgență cu 2 elicoptere medicale care să deserveascăîntreg județul și să nu mai existe situații în care oamenii mor cu zile în cătune îndepărtate în care nu au acces ambulanțele din cauza drumurilor impracticabile. Achiziția celor două elicoptere pentru serviciile medicale de urgență va fi un efort comun al Consiliului Județean, primăriilor de orașe și grupului de parlamentari PNL”,

declara Marius Arcăleanu.

Nu a convins electoratul, acum 4 ani, astfel că elicopterele au devenit istorie. Dar, probabil, acum vom auzi din nou despre aceste elicoptere, mai ales că Arcăleanu este susținut de ministrul Sănătății. Dar, cum rămâne cu procentele obținute la alegerile locale din ultimii ani? Asta e o altă poveste!

Print Friendly, PDF & Email