Încă un primar gospodar își anunță candidatura. Este la granița cu județul Galați!

0
310
Advertisement

EFORTURI… După ce a trecut prin războaiele de la PNL Vaslui, fiind exclus din partidul liberal, Ionuț Ghiur, edilul de la Vinderei, și-a găsit liniștea și stabilitatea politică la organizația ALDE, alături de deputatul Daniel Olteanu, dar și de alți primari din județ.

Acum, când alegerile locale bat la ușă, Ghiur a decis să transmită consătenilor săi mesajul că își dorește să le fie alături și în viitorul mandat și așteaptă validarea din partea electoratului pe 27 septembrie 2020.

“Acum 4 ani mă prezentam in fata dumneavoastră .Unii m-au privit cu neîncredere, alții mi-au oferit șansa de a demonstra că se poate. Alaturi de echipa mea, am reușit ca în acești patru ani să accesăm fonduri de peste 10 milioane de euro care ne-au clasat pe primul loc în județul Vaslui (11 km asfalt, poduri, apă și canalizare în cele 8 sate, utilaje, platforme de gunoi de grajd, gradiniță, iluminat public stradal).

Dintr-o comună uitată și fără perspectivă, încet-încet devenim o comună cu potențial și condiții civilizate de trai.

În această perioadă, nu am reușit să rezolv toate problemele comunității, am făcut și greșeli, acordând încredere unor persoane care m-au dezamăgit.

Astăzi, îmi exprim intenția de a candida pentru un nou mandat, alături de aceeași echipă de consilieri de acum patru ani.

În ciuda intrigilor unor reprezentanți de la mai multe partide politice, am rămas uniți, întărind echipa mea cu oameni noi, gospodari care doresc binele acestei comune.

În plan județean, sunt alături de colegii mei Dan Marian, Daniel Olteanu, Dr.Cain Dan, candidat la funcția de primar al orașului Murgeni, Primar Dragomirești, Iacob Dănuț etc, persoane radiate din PNL.

Am hotărât să rămânem tot pe dreapta eșichierului politic, mergând cu ALDE Vaslui, singurii liberali din județ.

Îmi doresc o campanie electorală în care fiecare dintre candidați să vină în fata dumneavoastră cu un program de investitii care să corespundă nevoilor și dorințelor cetățenilor acestei comune.

Sunt foarte multe lucruri importante de rezolvat în comunitatea noastră și nu își au rostul minciunile și intrigile, practicate de anumiți candidați.

Vă asigur că, indiferent de rezultatul acestor alegeri, eu rămân același om deschis și disponibil pentru orice sfat”,

este mesajul primarului Ghiur.

Print Friendly, PDF & Email