Incendiu violent pe strada Filaturii, din Vaslui! Proprietarul garsonierei era să ardă de viu!

0
410

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Vaslui, strada Filaturii, bloc nr. 328.La intervenție s-a deplasat și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere violentă în interiorul locuinței și pe casa scării, existând pericolul de propagare spre podul imobilului.

Pe casa scării, la ieșirea din locuință a fost găsit un bărbat căzut și confuz. Victima în vârstă de 50 ani a fost evacuată și a primit primul ajutor în ambulanța SAJ Vaslui. Victima avea părul ars și era intoxicat ușor cu monoxid de carbon.

După acordarea primului ajutor, bărbatul a refuzat transportul la spital. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Au ars piese de mobilier, un frigider, un cuptor cu microunde, un aragaz, o ușă și o fereastră tip PVC, obiecte din material plastic și diverse produse textile.
A fost degradată tencuiala pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați. A fost salvată o cameră de locuit și podul imobilului.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui conductor electric.