Încep Zilele Vasluiului. Duminică, Nicole Cherry și Dance Factory, concert în centrul orașului. Zona de grătare, la noul bazar

0
4080
Duminică, la ora 10.00, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, dă startul manifestărilor dedicate „Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui”, care se vor desfășura în perioada 13 – 15 august, în diverse locații din oraș.
În Parcul Copou, pe Stadionul municipal, la Biblioteca județeană sau Muzeul Județean, la Centrul Prietenia, Liceul „Mihail Kogălniceanu”, Liceul „Emil Racoviță”, esplanada Teatrului de Vară sau Centrul Civic se vor desfășura evenimente organizate de Primăria Municipiului Vaslui și partenerii săi, care vor aduce în fața vasluienilor oameni, fapte, atitudini care fac cinste culturii vasluiene.
Duminică, de la 10.00 la 13.00, vasluienii sunt așteptați în parcul Copou, acolo unde vor cânta  grupurile și soliștii Palatului Copiilor, într-un concert așteptat de sute de părinți. În paralel, cei care iubesc sportul pot participa la Crosul Municipiului Vaslui, pe Stadionul Municipal, se pot întrece la șah, la Centrul Prietenia, sau pot lua lecții de taekwon, tot în Parcul Copou, pe terenul de tenis.
Retromobil Club Vaslui va expune mașini de epocă, în parcarea de la Sala Sporturilor, în timp ce la Sala Sporturilor va fi un concurs de tenis de masă, dotat cu cupa Municipiului Vaslui.
Începând cu ora 19.30, la scena amplasată în Centrul Civic se dă startul veseliei, bunei-dispoziții și muzicii de calitate. Vor evolua, pe rând, trupele Marks, Dance Factory și Hometown Dance Studio, iar concertele vor fi susținute de Nicole Cherry și DJ AYA.
Să mai spunem că, în premieră, zona de alimentați publică va fi situată în fața noului bazar, acolo unde vă așteaptă grătarele cu mici și frigărui, berea rece, răcoritoare, dar și un frumos parc de distracții.
Să dăm drumul la petrecere!