Inconștiență, teribilism sau… multă prostie? (VIDEO VASLUITV)

0
248
Advertisement

Colegii de la VasluiTV au surprins, seara trecută, o fază stupefiantă în traficul din oraș. O mașină VW, cu numărul VS-02-BCD, se îndrepta, în jurul orei 20.00, spre suburbia Gura Bustei, în mare viteză. Nu viteza este elementul principal al filmării.

Cocoțate pe portierele din spate, două fetișoare, amuzate nevoie-mare, râd de faptul că își bat joc de toată lumea și circulă prin oraș pe capota autoturismului, ieșite din mașină. De fapt, adolescentele sfidează, de fapt, pericolul care îl reprezentă gestul lor. La un mic hop, fetele ar fi putut cădea în afara mașinii, căzătură care le-ar fi fost fatală.

Vorbind de obstacole, la un moment dat se vede cum o mașină dă să iasă dintr-o curte, însă fetele se hlizesc, în timp ce strâng tare de mânerele din interiorul mașinii VW, iar autoturismul lor ocolește în viteză „obstacolul de pe șosea”.

La intrarea în suburbia Gura Bustei, fetele „bat palma”, mândre de faptul că le vede lumea cât de curajoase sunt. De fapt, este vorba de o imensă prostie și sperăm că Poliția Rutieră va avea ac de cojocul șoferului care s-a dat în spectacol în acest mod, cât și pentru cele două amazoane, care au demonstrat un teribilism ieșit din comun, de parcă ar fi fost cascadoare în vreun film de acțiune.

Filmare VasluiTV

Print Friendly, PDF & Email