INCREDIBIL…Un cuțitar de 13 ani din comuna Iana a semănat panică printre vecini. O familie a ajuns la spital pentru că i-au cerut să dea muzica mai încet

0
589
Scene incredibile în comuna Iana, după ce un minor de doar 13 ani a sărit cu cuțitul la vecinii lui. Aceștia l-au rugat să dea muzica puțin mai încet. Aflat sub influența băuturilor alcoolice și supărat de cererea vecinilor, minorul s-a înarmat cu un cuțit și a lovit unde a apucat. A reușit să provoace răni serioase familiei vecinilor formată din doi adulți și o minoră de 15 ani. Cuțitarul a tăiat-o pe copilă, pe mama acesteia și i-a provocat tatălui un traumatism cranio-cerebral. Grav este și faptul că tatăl minorului cuțitar, în loc să-și liniștească odrasla, a sărit și el la bătaie. Îngroziți, vecinii povestesc că nu este prima dată când se întâmplă astfel de scene. Minorul umblă beat și înarmat cu cuțit sau topor, pe ulițele satului și devine recalcitrant ori de câte ori nu-i convine câte ceva.

”Ambulanța a fost solicitată să intervină și medicii sosiți la fața locului au găsit un bărbat de 45 de ani cu traumatism cranio-cerebral, o femeie de 40 de ani cu traumatism toracic și o minoră de 15 ani cu plagă tăiată la nivelul mâinii”, au transmis și reprezentanții SAJ Vaslui. Polițiștii au deschis dosar penal și tatăl minorului este pus sub control judiciar. De asemenea, minorul a fost internat într-un centru al Protecției Copilului pentru evaluare psihiatrică.