Inițiativă lăudabilă a elevilor Liceului Tehnologic Vladia. Au strâns bani și alimente pentru colegi lor fără posibilități.

0
1687

Sărbătorile de iarnă reușesc să scoată ce e mai bun din noi. Un astfel de exemplu este și cel al Alexandrei Calenciuc, președinta consiliului elevilor din cadrul Liceului Tehnologic Vladia. Împreună cu colegii, Alexandra a dorit să ofere copiilor sărmani posibilitatea de a avea, anul acesta, sărbători ca toți ceilalți. A adunat bani, alimente și hăinuțe și, cu sprijinul cadrelor didactice, au surprins plăcut două familii sărmane și cu mulți copii din Doagele.”Pentru că vin sărbătorile de iarnă, ne-am gândit și la acele suflete neajutorate. Am înființat acest proiect ”Și eu pot să ajut” cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru a-i bucura pe micuții din familiile care nu au posibilități materiale pentru un Crăciun așa cum îl petrecem noi. Împreună cu elevii Liceului Tehnologic Vladia am decis să colectăm hăinuțe și bani pentru cei mici, alimente dar și produse de igienă necesare familiei.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, în special domnului director Constantin Turcu,  profesoarei Simona Istrate pentru ajutorul acordat în transportul alimentelor și produselor cumpărate”, a spus Alexandra Calenciuc.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp