Investiții majore la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, terenuri de fotbal și de atletism refăcute complet

0
772
Advertisement

VESTE BUNĂ… Sâmbătă, s-au finalizat lucrările de reparații la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv, astfel că elevii LPS vor putea veni la antrenamente, în noul an școlar, în condiții foarte bune.

Conform directorului liceului, Ionuț Chiochiu, au fost făcute reparații la acoperiș, reparații fațadă vestiare și aplicare tencuială exterioară, lucrări de mentenanță teren sintetic construit în octombrie 2019 (aplicare nisip, granule cauciuc si periaj), reparații la nivelul terenului natural de fotbal construit în aprilie 2017(dimensiuni 80 x 45 m).

Au fost finalizate și lucrările la al doilea teren de fotbal sintetic (dimensiuni 43 x 23 m), prin nivelarea și compactarea stratului suport, aplicarea stratului geotextil și montarea covorului sintetic destinat grupelor de începători și elevilor ce nu fac parte din loturile de performanță.

“Începând de luni, vor demara lucrările înlocuire a învelitorii acoperișului de la sediul Liceului cu Program Sportiv, iar în două săptămâni, sperăm să putem începe lucrările de reparații la acoperișul sălii de sport, cât și cele de reparații interioare și exterioare/aplicare tencuială exterioară.

Au fost introduse pe lista de investiții pista de atletism sintetică circulară (de dimensiuni 400 x 4.50 metri) cât și terenul mare de fotbal destinat juniorilor Under 15, Under 17, respectiv Under 19.

Lucrările pentru aceste două obiective vor demara anul viitor, urmând ca la finalul acestora să putem oferi sportivilor noștri condiții optime pentru practicarea sportului de performanță.

Mulțumim Primăriei Municipiului Vaslui și Inspectoratului școlar Județean Vaslui pentru sprijinul acordat în vederea atingerii acestor obiective !

Mulțumesc din suflet părinților voluntari de la grupele de fotbal, personalului din baza sportivă, cât și celor trei colegi de la secția de fotbal pentru ajutorul acordat în vederea schimbării radicale a imaginii Bazei Lps Vaslui !

Multă sănătate tuturor și așteptăm cu drag să reîncepem pregătirea alături de sportivii/elevii noștri!”,

este mesajul directorului LPS Vaslui.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.