Ionel Sandu (AUR), anunță ce va face din fostul Cinema Modern: ”Gândesc un centru pentru tineri” (VIDEO)

0
4235


S-a discutat mult, în ultimii ani, pe tema ruinelor de la fostul cinema Modern, din centrul Vasluiului. Mulți vasluieni au spus că fostul cinematograf ar trebui dărâmat, iar în locul său să se ridice o parcare, o clădire de birouri etc. Ionel Sandu, om de afaceri, candidatul AUR la Primăria Vaslui, vine cu o propunere nouă și absolut tentantă pentru cei mai tineri locuitori ai orașului.

Doresc să discutăm despre un simbol al orașului nostru care, din păcate, a fost neglijat de mult prea mult timp:
Cinematograful Modern.
Acesta a fost cândva un loc unde arta și comunitatea se întâlneau, dar acum se află într-o stare care ne cere acțiune imediată.
Cred că este timpul să luăm măsuri concrete. Propunerea mea este să începem cu o expertiză tehnică amănunțită a clădirii.
Dacă experții decid că nu mai poate fi reabilitată, atunci trebuie să ne îndreptăm spre o soluție care va aduce un nou suflu orașului nostru: demolarea acesteia și construirea unui centru modern pentru tineri.
Acest centru va oferi spații adecvate pentru activități culturale și de divertisment, satisfăcând astfel nevoile tinerilor din județul nostru.
Este esențial să investim în viitorul nostru, iar tinerii sunt la baza acestui viitor. Un centru nou, plin de resurse și oportunități, va fi locul unde se pot forma noi talente și unde cultura și arta pot prospera.
Pe 9 Iunie, aveți șansa de a vota pentru schimbarea de care avem nevoie!”, anunță dl. Sandu.
(Material electoral realizat la comanda Organizației Județene AUR Vaslui, CMF 21240330)