IPJ VASLUI, ACCIDENT MARȚI SEARA, VASLUI: Un șofer din comuna Ștefan cel Mare a fost rănit

0
1705


IPJ VasluiAstăzi, 26 decembrie 2023, ora 19.46, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe drumul național DN 24, în comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia au fost vătămate două persoane.

În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii Biroului Rutier Vaslui au stabilit că un autoturism înmatriculat în județul Iași, condus de către un bărbat de 44 de ani, din comuna Tâmboești, județul Vrancea, care se deplasa pe DN 24, din direcția Vaslui către Bârlad, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și a acroșat un alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, care circula din sens opus, condus de către un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a celor două persoane aflate în autoturismul înmatriculat în județul Vaslui, respectiv conducătorul auto și un pasager, femeie de 53 de ani din municipiul Vaslui, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor implicate au fost testați alcoolscopic, rezultatele înregistrate fiind negative.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.