IPJ Vaslui, Accident MORTAL Crasna: Șoferul mort în accident, din Muntenii de Jos

0
2055


Vineri, 9 februarie 2024, ora 16.04, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul european DE581/ DN24, în zona Șapte Case, comuna Costești, județul Vaslui.În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că, urmare a coliziunii dintre un vehicul TIR (fără remorcă), înmatriculat în județul Vaslui, și o autoutilitară înmatriculată în județul Vaslui, a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei, bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui.

Conducătorul vehiculului TIR, în varstă de 55 de ani, cetățean turc, a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și dispunerea măsurilor legale, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri fiind redirecționat, până la deblocare, prin drumul județean DJ 254 E, de la intersecția drumului național DN 24 cu drumul județean DJ 245 E (intersecția din zona localităților Secuia și Bulboaca) spre Costești (prin Bulboaca, Zizinca, Deleni), respectiv de la intersecția drumului european DE581 cu DJ 245 L (intersecția din zona localității Costești).