IPJ VASLUI, ACCIDENT SECUIA Depășire neregulamentară, mașini distruse, trei victime

0
1453


*IPJ Vaslui*
La data de 11 septembrie 2023, ora 14.57, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național DN24, în localitatea Crasna, județul Vaslui, în zona Mărul de Aur, în care au fost implicate două autoturisme, înmatriculate în județul Vaslui, care circulau pe direcția Vaslui-Crasna.În urma primelor cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că, pe fondul unei depășiri neregulamentare, s-ar fi produs o coliziune între cele doua autovehicule, acestea răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, două femei fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, și șoferul unuia dintre vehicule care a fost transportat cu un elicopter SMURD la o unitate spitalicească din Iași.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost deschis dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea, cu exactitate, a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și dispunerea măsurilor legale.