Iubărețul șantajist din Gorban-Iași, reținut de polițiști!

1
253
Advertisement

L-AU PRINS ÎN FLAGRANT… Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat de 23 de ani, din comuna Gorban, județul Iași, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Oamenii legii au probat activitatea infracțională a tânărului ieșean, în vârstă de doar 23 de ani, constatând că individul șantaja o tânără din județul Vaslui, fotografiată în poziții indecente.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că, în luna iulie a.c., bărbatul, aflat în posesia unor imagini ale unei tinere de 20 de ani, din județul Vaslui, fotografiată în ipostaze indecente, a amenințat-o pe acesta cu publicarea respectivelor imagini pe un cont de socializare. Mai mult, pentru a renunța la publicarea acestora, bărbatul ar fi pretins de la tânără întreținerea de raporturi sexuale.

În data de 6 iulie a.c. bărbatul a fost prins în flagrant de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, în timp ce s-a deplasat la punctul de întâlnire stabilit anterior cu victima, iar aceasta a urcat în autoturismul său.

Polițiștii l-au reținut pentru o perioada de 24 de ore, luni după-amiază. Ieri, bărbatul a fost prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.