Iulian Safir, directorul adjunct al grupului de firme Safir, participă la EFPRA 2024

0
1369


Grupul de firme Safir este prezent, în aceste zile, la Congresul EFPRA 2024, care are loc în Amsterdam, în perioada 12-15 iunie. Iulian Safir, directorul adjunct al grupului de firme Safir, și Vlad Podoleanu, managerul Fabricii de Făinuri Proteice, vor fi prezenți pentru a reprezenta compania și a se informa cu privire la cele mai noi tendințe și inovații din industrie.Congresul se numără printre cele mai semnificative evenimente din domeniu, reunind profesioniști din toate colțurile lumii pentru a dezbate viitorul industriei și a explora noi modalități de a desfășura afaceri într-un mod responsabil, respectând atât mediul, cât și comunitățile.

Conform prezentării oficiale, ”Congresul EFPRA reprezintă sectorul european de reciclare a animalelor. Scopul său este de a îmbunătăți continuu siguranța și sustenabilitatea producției alimentare europene prin procesarea eficientă a grăsimilor animale și a altor produse de reciclare de origine animală”.

”Considerăm această participare o oportunitate excelentă de a învăța de la experți de renume, de a ne împărtăși experiențele și de a stabili noi colaborări care să ne propulseze creșterea și dezvoltarea într-un mod sustenabil.

Urmăriți-ne pentru a fi la curent cu noutățile și actualizările direct de la Amsterdam! Avem multe lucruri interesante de împărtășit cu voi!”, este mesajul companiei, de pe pagina de Facebook Familia Safir.