Kilometrul zero al Bârladului, sub lupa deputatului Olteanu!

0
250

SCANDAL…„Vă place cum arată Bârladul chiar la kilometrul zero al orașului, la patru ani de la „schimbare”? Nici mie!!!

Colcăie de… nepricepere și miroase a mlaștină (dacă ai imaginație)!

Acesta e rezultatul lucrărilor recente de decolmatare și igienizare a albiei Pârâului Valea Seacă, lucrări trecute de primarul Dumitru Boroș la capitolul Realizări”,

scrie deputatul ALDE de Vaslui, Daniel Olteanu, cel care a decis să posteze pe Facebook mai multe poze legate de decolmatarea râului care trece prin centrul municipiului Bârlad.

Deputatul Olteanu susține că mulți bârlădeni i-au trimis poze, în ultimele zile, cu situația penibilă în care se află acest râu.

„Cine trece prin centrul Bârladului înțelege, însă, singur despre ce „realizare” e vorba aici, fiindcă nici toate jardinierele de flori din lume nu pot ascunde peisajul nămolos și insalubru.

Așa arată, de fapt, orașul după patru ani de „panseluțe”, încununați cu borduri puse peste alte borduri și asfaltări pe timp de ploaie torențială: înnămolit.

Am primit numeroase fotografii de la bârlădeni care îmi spun că s-au săturat să vadă cum se irosește banul public pe lucrări de mântuială, făcute după cei patru ani de mandat (pentru că, da, au trecut peste patru ani de la alegerile locale!).

Mi-e rușine mie de obrazul acestor oameni care au avut alte așteptări în urmă cu 4 ani și au rămas cu promisiunile, „noroc” că starea de urgență i-a prelungit primarului Boroș cei patru ani de mandat, altfel nu mai apuca să cheltuie cei 10 milioane lei de acum pe asfaltări care să țină până după alegeri.

Ce am primit, în schimb, ca bârlădeni? Se vede cu ochiul liber!

O administrație făcută pe genunchi, cu proiecte mărunte și întârziate, care ne-a închis spitalul și continuă să ne acopere de mocirlă. Toată țara se roagă pentru ploaie, doar noi continuăm, la patru ani de la „schimbare”, să ne rugăm să fim feriți de orice ploicică…”,

acuză Olteanu.

Rămâne de văzut ce reacție va avea primarul Boroș, în fața acestor acuze.