La 45 de ani, vrea să schimbe din temelii cea mai amărâtă comună din Vaslui!

0
314


AJUNGE CU NEPUTNȚA… Pe bună dreptate, mulți vasluieni care au trecut prin comuna Delești au afirmat că este cea mai amărâtă comună, cu cele mai puține investiții publice, o localitate în care administrația publică a dormit în ultimii 16-20 de ani.Condusă de un învățător în vârstă, un om care nu a ieșit cu nimic în evidență, Deleștiul a zăcut în nepăsare timp de câteva mandate. Însă, oamenii de aici au observat că lucrurile se schimbă în comunele vecine, numai la ei nu se mișcă nimic, iar acum vor o schimbare.

Iar schimbarea pare să vină de la profesorul Marius Dragomir, directorul coordonator al școlilor din comună. Prof. Dragomir are în spate sute de susținători, oameni care vor o schimbare în bine în primărie. La 45 de ani, este pregătit de cel mai important examen din viața sa.

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Delești. Cred că suntem mulți cei care ne dorim o comună frumoasă și sigură, o administrație publică transparentă și în slujba cetățeanului. Avem multe de făcut pentru comuna Delești, astfel încât aceasta să redevină ce a fost și mai mult decât atât. A sosit vremea adevăratei schimbări! Multumesc tuturor celor ce sunt alături de mine și de echipa noastră de consilieri pentru încredere și sprijin!”,

a declarat candidatul la primărie.