La Bârlad, rețelele de utilități ajung în diverse cartiere ale orașului

0
222


APEL CĂTRE CETĂȚENI… Primăria municipiului Bârlad face un apel către locuitorii din mai multe zone ale orașului, să asigure conectarea la facilitățile asigurate de municipalitate.„Întrucât pe strada Cerbului se desfășoară în prezent lucrări de refacere a întregii infrastructuri rutiere, proprietarii de imobile care nu sunt conectate la rețelele de apă și canalizare sunt rugați să își ia toate măsurile pentru a-și asigura accesul (conectarea) la aceste facilități.

Menționăm că, în baza contractului încheiat cu societatea care efectuează lucrările, odată încheiat proiectul, pentru următorii cinci ani, nu se va mai putea interveni asupra covoarelor asfaltice. Mulțumim pentru înțelegere!”,

a anunțat, seara trecută, primarul Dumitru Boroș.

Citește și: Știrile amiezii: a început în forță asfaltarea municipiului Bârlad

Grădina zoologică nu va fi deschisă în acest week-end

„Mai reamintim că, momentan, până la emiterea unor noi reglementări, activitatea Serviciului Grădina zoologică Bârlad rămâne suspendată.

În perioada imediat următoare, fără a putea avansa o dată exactă, în funcție de deciziile care se vor lua la nivel central, vor fi emise și hotărâri la nivel local pentru reluarea activității acestui serviciu.

Redeschiderea Grădinii zoo va fi anunțată din timp!”,

mai anunță municipalitatea.