Liberalii din Sibiu anunță lărgirea DN7

0
172

Vicepremierul Raluca Turcan, care este și președinte al organizației județene PNL Sibiu, a anunțat că lărgirea DN 7, cel mai aglomerat drum din România, intră în linie dreaptă, potrivit unei postări publicate vineri pe contul său de Facebook. “Siguranța pe cel mai aglomerat drum național din România este o preocupare continuă pentru Guvern”, spune liderul PNL Sibiu.

“Acest fapt este demonstrat deja prin cel puțin două demersuri a căror implementare o verific personal cu periodicitate: menținerea intensității lucrărilor pe tronsonul I al autostrăzii Sibiu-Pitești ( Sibiu-Boița) și realizarea subtraversei DN7 de la Tălmaciu”, spune Turcan.

“În ședința de ieri, Guvernul României a mai făcut un pas pentru protejarea locuitorilor județului Sibiu și a celor care tranzitează orașul Tălmaciu spre Valea Oltului aprobând amplasamentele coridorului de expropiere și despăgubirile pentru imobilele ce vor fi expropiate ca urmare a lărgirii DN7. Practic, lărgirea acestui drum național la intrările în Tălmaciu dinspre Sibiu și dinspre Boița presupune plata a 240,05 mii de lei pentru 80 de imobile expropiate”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, „lărgirea DN7 va presupune extinderea drumului de la două la trei benzi pe tronsonul intersecție Veștem-Tălmaciu și de la două la patru benzi pe tronsonul cuprins între localitatea Boița și orașul Tălmaciu”.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.