Liberalii Polak și Arcăleanu ies la atac, vor să facă din Vaslui un oraș ca în Ardeal

0
486
Advertisement

MESAJ… Candidatul PNL la primăria Vaslui, Tudor Polak, alături de candidatul liberal la președinția CJ Vaslui, Marius Arcăleanu, au lansat un mesaj către alegători, în preajma campaniei electorale pentru locale.

“Reprezentanți ai aceleiași generații, atât eu, cât și colegul meu, Marius Arcăleanu, credem în perspectivele unui Vaslui modern, ai cărui locuitori să beneficieze de oportunitățile oferite de orașul lor. Viziunea politică pe care o împărtășim ne aduce în fața aceluiași obiectiv, acela ca vasluienii să ajungă să se bucure de un oraș viu, ofertant și frumos.

Marius Arcăleanu, prin activitatea sa de consilier local, a susținut întotdeauna cu tărie și perseverență interesele vasluienilor. A muncit în permanență pentru un Vaslui în care să îți dorești să locuiești și din care oamenii să nu mai plece spre alte zări în cautarea unui trai mai bun.

Partidul Național Liberal are încredere în tineri, în entuziasmul nostru, în puterea noastră de muncă și în dorință de a construi ceva bun, care să schimbe cu adevărat viața vasluienilor în mai bine.

Pentru noi, cetățeanul este în centrul tuturor serviciilor publice și tot ceea ce facem, tot ceea ce construim, trebuie să fie în beneficiul cetățeanului.

Ne asumăm responsabilitatea acestor candidaturi și întăresc cuvântul “responsabilitate”, pentru că atunci când te duci să ceri încrederea oamenilor pentru a te lăsa să îi reprezinți, pe umerii tăi apasă o mare responsabilitate.

Candidatura nu mai este doar a ta, ci este și a celor care cred în tine și așteaptă ca deciziile pe care le vei lua să fie cele care le vor schimba viața în bine.

Dincolo de cuvinte, vor vorbi faptele noastre, dar pentru fapte este nevoie de încrederea și susținerea dumneavoastră.

Vrem să construim Vasluiul în care #sepoate, un oraș de care să fim mândri, care să ne reprezinte și care să nu fie cu nimic mai prejos decât orașele din vestul României”,

scrie Tudor Polak.

Print Friendly, PDF & Email