Licean din Vaslui, cu febră în ziua bac-ului? Vei avea mari probleme!

0
444

FERIȚI-VĂ DE BOALĂ!… Veste îngrozitoare pentru liceenii vasluieni care, în ziua bacalaureatului vor avea febră, din orice motiv posibil.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că este de acord cu organizarea unei sesiuni speciale de bacalaureat pentru elevii care, în ziua examenului, au temperatura mai mare de 37,3, sunt în izolare sau în spital suferind de COVID-19.

”Am avut o discuție cu doamna ministru al Educației, Monica Anisie. Și, din punctul meu de vedere mi-am dat acordul, pentru că este clar că pentru copiii care au temperatură, copiii care sunt în izolare la domiciliu fiind în anchete epidemiologice, eventual copii care sunt în spital, nu li se poate răpi șansa de a da bacalaureatul.

În ceea ce privește examenul de evaluare se face o sesiune specială la diferență de două săptămâni și mi se pare corect ca și pentru elevii din clasa a XII-a care dau bacalaureatul, să poată să dea bacalaureatul”,

a spus Orban.

Premierul a adăugat că Ministerul Educației, de comun acord cu Ministerul Sănătății, trebuie să pregătească foarte bine tot ce ține de acest examen.