Locuiți în Huși sau comunele învecinate și v-ați infectat cu Covid? Anunț de ultimă oră al directorului Spitalului Municipal Huși!

0
967

Îngrijorat de creșterea numărului de cazuri Covid din zona Huși, managerul Spitalului Municipal, chirurgul Bogdan Popa, a decis să înființeze un centru special, în cadrul instituției, în care toate persoanele infectate cu coronavirus pot beneficia de tratament, pentru o însănătoșire mai grabnică. Este vorba de un centru de evaluare și tratament, pentru formele ușoare și medii de Covid 19, ne-a declarat managerul spitalului.

”Vin cu rugămintea către toate persoanele din Huși sau localitățile arondate Spitalului Municipal, să apeleze la centrul nostru de evaluare și tratament, dacă au forme ușoare sau medii de infectare cu Covid. Centrul funcționează în regim de spitalizare de zi, are personal specializat care va acorda asistența medicală de specialitate. Aici, se vor face evaluarea clinică a stării de sănătate a fiecărui bolnav, analize sangvine și investigații imagistice. Totodată, asigurăm și tratamentul care se impune în cazurile de Covid 19, așa că îi încurajăm pe hușeni, dar și pe locuitorii comunelor învecinate să vină la centrul nostru, unde vor găsi tot ce au nevoie pentru a se trata”, a spus dr. Bogdan Popa.

O altă noutate prezentată de managerul Spitalului Municipal Huși este că, de puțin timp, în cadrul spitalului funcționează și un centru de vaccinare dedicat copiilor, un centru care funcționează într-un spațiu separat. ”Serviciile medicale în cadrul acestui centru pentru vaccinarea copiilor vor fi asigurate de personal specializat”, a mai spus directorul spitalului.