Locuitorii Bârladului, față în față cu prefectul Onofrei. ”Îi încurajez să-mi prezinte problemele”

0
1394
Miercuri, în cadrul programului rezervat audiențelor, prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, s-a deplasat în municipiul Bârlad, pentru a asculta doleanțele și nemulțumirile celor care locuiesc în acest oraș. Prefectul județului a încercat să afle problemele cu care aceștia se confruntă în viața de zi cu zi.
Astfel, a constatat că locuitorii Bârladului, dar și din zonele limitrofe, au dificultăți legate de fondul funciar, derularea lucrărilor publice, situația locuințelor sociale și dificultățile întâmpinate în procesul de obținere a pașaportului.
”În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu am preluat sesizările oamenilor și i-am asigurat că voi depune toate eforturile necesare pentru a găsi soluții adecvate și prompte la problemele semnalate.
O parte din sesizări vor fi transmise în mod oficial autorităților competente, astfel încât acestea să poată interveni și să ofere suport în rezolvarea situațiilor prezentate.
Instituția Prefectului primește zilnic cereri și solicitări din partea cetățenilor care caută sprijin și asistență în rezolvarea diverselor probleme.
Aceste mesaje sunt tratate cu cea mai mare importanță și sunt analizate în vederea identificării soluțiilor adecvate în conformitate cu legislația în vigoare și competențele instituționale.
Încurajez cetățenii să se adreseze și pe viitor Instituției Prefectului, care va continua să ofere sprijin și să răspundă nevoilor comunității”, a declarat dl. Onofrei.