Lucrări în cartierul Dric 3, cartierul va fi modernizat complet, promite primarul Ciupilan

0
425
Advertisement

MOBILIZARE… Constructorii de la Viacons Rutier Huși lucrează în forță, în aceste zile toride, pentru a finaliza lucrările pe o serie de străzi din cartierul Dric 3, proiecte de infrastructură pe care primarul Ioan Ciupilan le dorește a fi finalizate în acest an.

Asta, în condițiile în care sunt bani în buget pentru modernizarea completă a acestui cartier, după ce s-au finalizat lucrările de aducțiune la apă-canal.

Primarul Ioan Ciupilan ne-a prezentat o listă a străzilor din zonă care vor fi modernizate până la finele anului, fie că vor fi asfaltate complet, fie că vor fi pregătite pentru asfaltare, la stadiul de piatră spartă, urmând a fi asfaltate în 2021: Pavel Țacu, Erou Toma Anton, Iosub Radu, I. Croitoru, Anton Iacob, V. Bălțatu, Dosoftei, Emil Palade, Ciprian Porumbescu.

Spațiul pietonal va fi modernizat și el în totalitate, respectiv trotuarele de pe aceste străzi. Pentru majoritatea străzilor prezentate mai sus se așteaptă eliberarea autorizațiilor de construcție, iar în maxim 10-15 zile se va putea trece la treabă.

„Mai avem o veste bună, de data asta pentru toți hușenii. În zilele următoare, vom începe lucrările de reparații pe toate străzile din oraș, în paralel cu realizarea marcajelor rutiere”,

a mai spus primarul Ciupilan.

Print Friendly, PDF & Email