„M-am întors din Norvegia, pentru că am crezut că România se poate reîntregi”

0
210

CURAJ… Tot mai mulți tineri acced în politica locală, deși pașii făcuți în acest segment social sunt destul de șovăielnici. Printre ei, se numără și Mihaela Hușanu, un tânăr politician, extrem de talentat, care nu ezită să vorbească deschis despre problemele actuale ale României.Înscrisă pe lista de candidați ai PRO România, la Senat, pentru județul Vaslui, Mihaela Hușanu explică în ce mod tinerii pot schimba soarta acestei țări.

„Foarte mulți tineri pe listele de candidați PRO România, după fuziunea ALDE – PRO România, înseamnă pentru mine cel puțin două lucruri, ambele la fel de importante:

– E garanția că tinerii au înțeles că vocea lor contează, dacă renunță să mai fie doar spectatori sau comentatori de pe margine la tot ce ține de decizia politică.

– E garanția că decidenții politici au înțeles, la rândul lor, că tinerii sunt coechipieri de încredere, cu perspective echilibrate asupra situației actuale din țară, și că nu toți au căzut în capcana discursurilor facile, care îndeamnă, de câțiva ani, la ură și la dezbinare.

M-am întors din Norvegia pentru că am crezut că România se poate întregi prin oamenii ei de bună-credință, care nu dau înapoi atunci când vine greul.

Sunt aici, acasă, și greul ne cere tuturor să fim implicați, uniți și hotărâți. Pentru România.

Mulțumesc PRO România Social Liberal pentru încrederea și onoarea de a mă afla pe lista de candidați la Senat, în județul Vaslui!

#ProRomânia #ConstruimPentruJudețulVaslui #ConstruimPentruRomânia”,

este mesajul tinerei candidate a PRO România.


https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp