Mario Fresh, Adriana Ochișanu și Nadia Duluman vin la Ziua Comunei Muntenii de Jos. ”Vasluienii sunt așteptați să ni se alăture la distracție, duminică”, a spus Iulian Lazăr, primarul comunei

0
1041

Duminică, 27 august, este o zi specială pentru locuitorii comunei Muntenii de Jos. Toată ziua, fiii satului se vor bucura de programe speciale, dedicate zilei comunei lor dragi. De la ora 11.00, la Căminul Cultural are loc o întâlnire a fiilor satului și un simpozion științific ”Muntenii de Jos – Istorie locală”.

De la ora 13.00, pe stadionul comunal, Fanfara de la Valea Mare va îndemna locuitorii la joc și voie bună. Deschiderea oficială a Zilelor Comunei Muntenii de Jos are loc la ora 16.00, când oficialitățile locale și județene se vor adresa locuitorilor comunei. De la 16.10 și până spre ora 22.00, pe stadionul din comună vor avea loc mai multe concerte. Vor cânta, pe rând, Mario Fresh, Nadia Dulumian, Adriana Ochișanu, Mihaela Gurău, Cosmina Adam, Ioana Stoleru, Delia Gandore, Andreea Geles, Rebeca Bârdănaș, Lorena Ioana Popa, Eliza Bucur.

La ora 22.00, este programat un frumos foc de artificii, după care tineretul este invitat să petreacă în aer liber, la o discotecă organizată de primărie și CL.

”Va fi o zi, sperăm noi, de neuitat pentru locuitorii comunei Muntenii de Jos. Am pregătit un program special și sper ca un mare număr de locuitori din județul Vaslui să ni se alăture”, a spus Iulian Lazăr, primarul comunei. 

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.