Mașină de UK oprită de Poliția Rutieră Vaslui. Surpriză: șoferul era drogat!

0
2254

În seara zilei de 31 august, aproape de miezul nopții, la ora 23.46, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, aflați în misiune pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui, au depistat în trafic și oprit, pentru verificări, un autoturism înmatriculat în străinătate (Marea Britanie), condus de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vaslui.

Întrucât conducătorul auto depistat prezenta un comportament euforic, a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la ecstasy.

Ulterior, aceasta a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email
Adrian Preda
Author: Adrian Preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.