Medicul veterinar Dan Cain vrea să câștige primăria Murgeni, după demiterea lui Buta!

0
590

DECIS SĂ CÂȘTIGE… De ieri, veterinarul Dan Cain, unul dintre cei mai importanți membri PNL Vaslui, pe vremuri, a intrat în campanie electorală. Unde? În orașul în care a crescut și s-a format și căruia îi datorează atât de multe, orașul Murgeni.

Exclus din PNL de către Nelu Tătaru, în urmă cu doi ani, Cain a trebuit să-și caute destinul politic. A acceptat să facă echipă cu Dan Marian, candidatul ALDE la Consiliul Județean. Numele lui Dan Cain este sinonim cu experiența în administrație, după ce mandate întregi a fost consilier local și județean, plus că a îndeplinit funcții importante în politică.

„Dragi concetățeni,

E OFICIAL!

De astăzi, sunt înscris oficial în cursa pentru primăria orașului Murgeni!

Este nevoie de un primar responsabil, un primar implicat, cu respect față de cetățeni și care să administreze orașul pentru și în interesul contribuabilului!

Am alături o echipă de oameni onești, oameni pregătiți din toate categoriile socio-profesionale, oameni care împreună vor să punem umărul la MODERNIZAREA și DEZVOLTAREA orașului nostru!

AJUNGE!!!

Murgeniul a bătut prea mult pasul pe loc, nu mai avem nici timpul și nici răbdarea necesară de a mai face experimente!

Fostele administrații, unele dintre ele incompetente, altele dezinteresate, au făcut din orașul nostru o imagine cenușie atât în județ cât și în țară!

Mulțumesc tuturor susținătorilor care au semnat pentru candidaturile noastre pe plan local, cât și pentru a domnului Dan Marian candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui !

Vă aștept alături de mine pe toți cei care vă doriți o schimbare cu adevărat în modul de a administra orașul Murgeni!!!

Așa să ne ajute Dumnezeu!!!”,

este mesajul de campanie al cunoscutului medic veterinar.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.