MESAJ SFÂȘIETOR: Rămas bun, nenea Fanu!

0
943


Holurile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui au fost pustii, ieri. Fiecare angajat din instituție s-a refugiat în biroul său și a deplâns pierderea colegului lor drag, Ștefan Moroșanu. În tăcere, angajații DGASPC au plecat la problemele zilnice, ștergându-și pe furiș o lacrimă în colțul ochiului.Aseară, pe pagina de Facebook a instituției a apărut un mesaj sfâșietor din partea tuturor celor care l-au cunoscut și iubit pe nea Fanu, așa cum îi spuneau prietenii.

Din respect pentru memoria acestui om special, vom publica integral mesajul angajaților DGASPC Vaslui.

“Cuvinte goale și un profund sentiment de tristețe se așează ca o mantie pe întreg colectivul DGASPC Vaslui la aflarea veștii că Ștefan Moroșanu, om și coleg înnobilat de calități distinse, ne-a oferit deja ultimul salut!

Rar ne-a fost dat să vedem un om mai dedicat meseriei care pentru el însemna viața însăși. Pentru noi, colegii, este un etalon al decenței, discreției, profesionalismului și a lucrului făcut cu responsabilitate.

Unul dintre ”veteranii” colectivului, nenea Fanu, apelativ pe care l-am utilizat cu toții în interacțiunea umană și profesională de-a lungul anilor, și-a început activitatea în instituție la scurt timp de la înființare. Un om extrem de abil în organizare și desfășurarea oricărui eveniment, un coleg de nădejde la care am apelat cu toții, simțindu-l atât de apropiat precum un tată de la care permanent ai ce învăța.

Ne-a insuflat mereu dorința de a munci corect și responsabil, iar astăzi, într-o voce comună, îi aducem un pios omagiu!

Îi vom simți permanent prezența pe holurile instituției întrucât fiecare colț a fost aranjat cu minuțiozitate de către dumnealui, vom duce lipsa salutului zilnic de întâmpinare și a entuziasmului care i-a fost caracteristic chiar și în momente greu încercate, ne vor lipsi sfaturile înțelepte și dibăcia sa de a găsi soluții la toate problemele.

Va rămâne în memoria tuturor drept omul care și-a concentrat energia și timpul pentru bunul mers al acestei instituții, coleg și prieten pentru care fiecare dintre noi, salariații DGASPC Vaslui, aducem un buchet de mulțumiri și aprecieri!

Drum lin spre cer, ne vom regăsi la REPETIȚIE!

Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la capela DGASPC Vaslui, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 20 mai, la ora 11.00”. Dumnezeu să-l ierte!