Mesajul companiei VIACONS RUTIER Huși, pentru noaptea în care vine Moș Nicolae: ”O noapte minunată”

0
1080


”În noaptea de 5 spre 6 decembrie, când Mos Nicolae străbate orașul, spiritul construirii durabile și siguranței drumurilor se regăsește și în inimile noastre la Viacons Rutier.
La fel cum Mos Nicolae veghează asupra copiilor în noapte și îi răsplătește pe cei cuminti, și noi, la Viacons Rutier contribuim la siguranța și eficiența fiecărui drum și pod construit.

În această noapte magică, nu doar copiii își pregătesc „ghetuțele” pentru cadouri, ci și echipa noastră se pregătește să construiască și să consolideze poduri și drumuri pentru comunitate.
Așa cum Mos Nicolae aduce daruri celor cu ghetuțele pregătite, Viacons Rutier aduce soluții durabile pentru infrastructura viitorului.
Legenda lui Mos Nicolae ne învață despre generozitate, iar noi aducem această calitate în fiecare proiect. La Viacons Rutier, construim nu doar structuri solide, ci și parteneriate durabile cu comunitățile pe care le deservim.
La fel cum Mos Nicolae a fost o sursă de lumină pentru cei în nevoie, sperăm să fim o sursă de sprijin și dezvoltare pentru comunitățile pentru care construim. Drumurile și podurile noastre sunt legături durabile între oameni și destinații.
Viacons Rutier vă urează o noapte minunată de 5 spre 6 decembrie, plină de bucurie și siguranță pe drumurile vieții!”.