Mesajul liberalului Cristi Rusu către negreșteni: „Vin la primărie, să schimbăm fața orașului”

0
294


HOTĂRÂT… Cu patru ani în urmă, liberalul Cristi Rusu pierdea dramatic primăria Negrești, la câteva zeci de voturi diferență. Acum, Rusu este mai decis ca niciodată să câștige bătălia pentru primărie, mai ales că are în vedere și o serie de idei cu care, consideră el, va schimba soarta orașului.„Dragi cetățeni,

Au trecut peste patru ani de la ultimele alegeri locale din orașul nostru. Patru ani în care, din păcate, am constatat că s-au făcut foarte puține lucruri, iar direcția în care ne îndreptăm nu pare una bună.

După o analiză temeinică, vin din nou în fața dumneavoastră și îmi anunț candidatura mea pentru funcția de primar al orașului Negrești.

Sunt convins și determinat să pornesc o muncă temeinică și de durată, care în final să ducă la o viață mai bună pentru toți.

Pentru cei care încă nu mă cunosc, sunt inginer energetic de profesie, am 45 ani, căsătorit, doi copii, crescut aici, domiciliat în Negrești.

În prezent ocup o funcție de Senior Manager, într-o companie multinațională, cu capital privat german. Consider că am pregătirea și experiența necesară pentru a ocupa cea mai importantă funcție publică, administrativă, din orașul nostru.

Vin alături de o echipă sudată, determinată, cu care voi face totul, pentru a schimba în bine fața acestui oraș.

Mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți foarte bine. Tot ce am obținut în viață s-a datorat muncii și credinței în Dumnezeu. Am privit mereu direct în ochii oamenilor, pentru că numai astfel poți să-l regăsești pe aproapele tău, fără de care nu poți construi dialogul care duce la încredere.

Vă rog să fiți alături de mine și de echipa de consilieri locali propusă de Partidul Național Liberal Negrești, pentru a schimba în bine condițiile de trai, din orașul Negrești și cele șase sate aparținătoare.

Pe 6 august, creștinii ortodocși și catolici sărbătoresc Schimbarea la Față a Domnului. Să pornim împreună spre o schimbare benefică pentru comunitatea noastră.

Vom arăta că și la Negrești, SE POATE!

Cu deosebit respect,

Rusu Petru Cristinel, Candidat PNL la primăria orașului Negrești”,

este mesajul candidatului PNL.