Mesajul Poliției Locale Vaslui, către șoferi: ”Evitați să circulați sau să parcați pe strada Traian”. De miercuri seara, Viacons Rutier începe ”asaltul” final

0
1365

”Rugămintea noastră către șoferii din Vaslui este ca, în zilele următoare, să evite deplasarea pe strada Traian sau staționarea pe această stradă, pentru că vor fi multe utilaje grele și vor îngreuna munca echipelor care vor turna stratul final de asfalt pe acest bulevard”.

Este mesajul pe care Serviciul Rutier al Poliției Locale îl lansează către șoferii din oraș, având în vedere că echipele de la Viacons Rutier fac ultimele pregătiri pentru închiderea proiectului de asfaltare al acestui bulevard. De la începutul săptămânii, a anunțat viceprimarui Lucian Braniște, firma Electromontaj a montat mai bine de 20 de stâlpi noi de iluminat, activitate care va continua și în zilele următoare.

În paralel, echipele de la Viacons Rutier vor asfalta, funcție de vreme, cele două sensuri giratorii, de la Găzărie și Crucea Gării, urmând ca, după finalizarea montării de stâlpi să se treacă la stratul final de asfalt.

Șoferii din Vaslui trebuie să știe că, miercuri noaptea, se va asfalta cu stratul de uzură, final, sensul giratoriu de la Penny, pe timpul nopții, pentru a nu perturba circulația din zonă.

Foarte probabil, în două-trei zile, se va asfalta complet și sensul giratoriu din Crucea Gării, rămânând doar strada Traian, pe toată lungimea ei, pentru stratul de uzură, funcție de cât de repede se mișcă echipele de la Electromontaj. Sursele noastre spun că profesioniștii de la Viacons Rutier au cerut să fie lăsați să lucreze și în ziua de duminică, pentru a închide acest proiect extrem de important pentru oraș.