Mesajul unui tânăr din noua generație de politicieni vasluieni: „Îmi pasă de județul meu”

0
232

UN TÂNĂR DE VIITOR… Fără îndoială, fostul prefect al județului Vaslui, Eduard Popica, este unul dintre exponenții noii generații de politicieni locali, un tânăr care a reușit să-și atragă simpatia politicienilor de la toate partidele.

După o campanie decentă, în care a încercat să explice ce va face din postura de consilier județean PSD, fostul prefect are un mesaj către tinerii din județ. Un mesaj pe final de campanie, în care vorbește de speranță și viitor pentru toți tinerii.

„Stimați prieteni,

Dragă GENERAȚIE,

Mai este o zi și campania electorală se va încheia. O campanie electorală atipică, în care manipularea, injuriile, calomniile, minciunile, defăimările și lipsa unor proiecte reale și concrete au primat în acțiunile adversarilor noștri politici.

Sunt dezamăgit total de cum au înțeles unii politica prezentului, dar încrezător într-un viitor pe care sunt convins ca doar împreună îl putem clădi a fi benefic atât nouă, cât și copiilor și părinților nostri.

Duminică este o zi decisivă, atât pentru noi, ca generație, cât si pentru societatea în care trăim.

Mă adresez dumneavoastră, să aveți înțelepciunea de a avea încredere în continuare în prietenul devotat, partenerul corect, dar și în omul care, așa cum am dovedit-o în aproape 3 ani ca PREFECT al Județului Vaslui, va continua cu aceeași responsabilitate munca pentru acest județ și locuitorii lui.

Dragi prieteni, îmi pasă de județul meu, sunt tânăr și vreau mai mult pentru semenii mei!”,

a spus Eduard Popica.

#continuamcuresponsabilitate