Mii de familii sărmane din județul Vaslui primesc bani de la Guvern. ”Vor putea folosi ajutoarele cât mai repede”, spune deputatul Eduard Popica

0
946


Intrarea in vigoare a programului ”Sprijin pentru Romania”, de la 1 iunie a.c., a însemnat un real ajutor pentru milioane de români, susține deputatul PSD de Vaslui, Eduard Andrei Popica.Guvernul distribuie tichete sociale pe suport electronic ( carduri) în valoare de 250 de lei, la fiecare două luni,  care vor putea fi folosite de beneficiari doar pentru achiziţia produselor alimentare și plata meselor calde.

”O veste bună: Programul “SPRIJIN PENTRU ROMÂNIA” continuă.

Vorbeam zilele trecute despre Ordonanța Guvernului României prin care s-au redus substanțial preturile la unele alimente de baza, reducere ce a avut o medie de 25%.

Acesta ordonanță avea ca țintă familie cu venituri medii și mici, și tot pentru acestea Partidul Social Democrat vine acum cu un nou sprijin: pentru prima dată, acordarea sumei de 250 lei pe cardurile de alimente.

Aproximativ 2,5 milioane carduri „Sprijin pentru România” vor fi alimentate cu o nouă tranșă de 250 de lei până la data de 15 august, astfel încât beneficiarii acestora să poată folosi acest ajutor cât mai repede”, a spus deputatul Popica.