“Ministrul Sănătății trebuie să plece din funcție”. Află ce politician îi cere asta lui Nelu Tătaru!

0
447
Advertisement

CONTRE… Fostul președinte și fost deputat de Vaslui, Traian Băsescu, a declarat, seara trecută, că românii nu mai au încredere în actuala conducere, iar Marcel Vela, Raed Arafat, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și premierul Orban trebuie să plece.

“Una din marile probleme era că pe timpul starii de urgență a fost că s-a testat foarte puțin. Faptul că s-au relaxat măsurile fără ca autoritățile să știe unde sunt focarele, ne-a adus aici.

Au fost două lucruri care nu s-au respectat. În primul rând, măsurile din pandemie trebuiau să se aplice cu respectarea drepturilor fundamentale. Am luat niște măsuri salbatice care au iritat populația. Al doilea lucru: prin comunicare, autoritățile trebuiau sa-și facă din populatie un partener.

Efectele pandemiei nu sunt controlate. Oamenii nu au încredere în actuala conducere. Trebuie altă echipă. Această populatie a fost umilită de tratamentul primit.

Trebuie să plece Vela, Arafat, ministrul Sănătății și Premierul. Responsabilitatea operațiunii este a premierului.

Arafat a ratat toate operațiunile de salvare. Decizia de relaxare a fost cea mai mare mizerie. Relaxare, fără să știi cele mai mari focare”,

a spus Traian Băsescu.

Reamintim că în ultimele zile, România a înregistrat peste 1.000 de cazuri de infectări cu coronavirus pe zi. Duminică, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 1.120 cazuri noi de coronavirus. Până pe 26 iulie, pe teritoriul României au fost confirmate 44.798 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Print Friendly, PDF & Email