Moșul răsplătește consumatorii fideli ai Rotiseriei Familia Safir, din Vaslui! A început tombola ”Moșul te răsfață”!

0
943

Începând cu 20 noiembrie, Rotiseria Familia Safir, din centrul Vasluiului, organizează o tombolă pentru clienții săi fideli. În sunete de colinde, tombola ”Moșul te răsfață” este destinată celor care, până pe 21 decembrie, achiziționează bunătăți de la Rotiseria Familia Safir.

Toți cei care vor să se înscrie la tombolă, vor trebui să completeze un talon și să-l introducă în urnă. Pe 22 decembrie, la ora 11.00, la Rotiserie va avea loc extragerea fericiților câștigători, care vor avea un Crăciun minunat.

Sunt și câteva condiții, care vor trebui respectate. Doar persoanele cu vârsta de peste 16 ani se pot înscrie, în timp ce câștigătorii vor fi anunțați telefonic, la 24 de ore după extragere. Premiile se ridică la 7 zile de la finalizarea tombolei și nu se va acorda contravaloarea premiilor în bani.

Și, pentru că vorbim de premii, iată ce veți câștiga la tombolă. Premiul I va fi compus dintr-un ursuleț de pluș, o cutiuță muzicală și o cană, plus 20 de premii secundare, formate din cutiuțe muzicale. În total, 21 de premii, pentru 21 de norocoși. 

”Felul de a fi bun este despre bucuria de a împărți și a primi”, anunță conducerea grupului Safir. Mult noroc, tuturor, la tombolă!