Motocicliștii din toată România sunt așteptați la Motor Fest Vaslui, ediția a II-a. Concerte de excepție, tombolă, voie bună

0
775


În zilele de 19 și 20 iulie, la Vaslui, la Complexul Tunca, din Zona Industrială, se va desfășura a doua ediție a Motor Fest, în organizarea Blue Knights Romania IV. Va fi o ediție plină de adrenalină și de voie bună, la care sunt așteptați zeci de motocicliști din toată România, anunță Mirel Euegn Ciobotariu, unul dintre organizatorii evenimentului.Vineri, 19 iulie, pe scena de la Tunca vor urca, rând pe rând, Lupii lui Calancea, Bucovina, Anton, Baba Novak și Brother’s Band. Ziua de sâmbătă aduce la Motor Fest Vaslui, ediția a 2-a, nume grele din rock-ul românesc: Cargo, Trooper, Altar, Civic Rebels. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru, de la ROCK FM.

Vor fi multe surprize la Motor Fest, anunță Mirel Ciobotariu. Va fi, pentru cei care își cumpără bilete și abonamente – 95 de lei/ bilet de 1 zi sau abonament de 164 lei/cele două zile, pe iabilet.ro – și o tombolă cu un premiu atrăgător. Premiul tombolei, achiziționat de la BMW Motorrad APAN Motors, este un BMW G310GS Rallye Kalamata.

Și, iată, o informație de ultimă oră din partea organizatorilor: cei care vin cu o adeverință eliberată de Centrul de Transfuzii iași, după data de 1 iulie, primesc intrarea liberă.

Succes, Motor Fest 2!