Napoleon Bonaparte de Bârlad a murit în închisoare!

0
232
Advertisement

Condamnat pentru tentativă de omor la 7 ani și 10 luni de închisoare, în 2017, celebrul infractor al Bârladului, Napoleon Bonaparte, a scăpat de toate sentințele lumești.

Bonaparte a murit în închisoare pe 24 martie, la 73 de ani. Pe 11 mai, judecătorii Tribunalului Vaslui au constatat încetarea sentinței pe care o primise acum trei ani, în toamna anului 2017.

“Admite sesizarea formulată de Biroul executări penale al Tribunalului Vaslui și constată încetată executarea pedepsei rezultante de 7 ani și 10 luni închisoare și 3 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a (dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice), b (dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat), h (dreptul de a deține, purta și folosi orice categorie de arme), n (dreptul de a comunica și de a se apropia la o distanță de minim 20 m de victima …,) și o (dreptul de a se mai apropia la o distanță de minim 20 m de locuința victimei Sauciuc Ion, cu domiciliul în jud. Vaslui, mun. Bârlad, str. Ion C. Brătianu nr. 22) Cod penal, pedeapsă complementară, pedeapsă rezultantă aplicată inculpatului Napoleon Bonaparte, prin sentința penală nr.243, pronunțată la data de 27 octombrie 2017 de către Tribunalul Vaslui, rămasă definitivă prin neapelare la data de 14 noiembrie 2017, ca efect al decesului acestuia la data de 24 martie 2020”, au decis judecătorii vasluieni.

În 2016, Bonaparte a înjunghiat un fost polițist local, Ioan Sauciuc, după o poveste destul de încurcată. Sauciuc a băut cu infractorul cunoscut al Bârladului, după care a plecat prin oraș. Ulterior, fostul polițist local s-a întors la casa lui Bonaparte, fiind înjunghiat de infractor exact în ușa apartamentului.

Print Friendly, PDF & Email