Negreștenii de pe trei străzi principale scapă de corvoada buteliilor

0
192
Advertisement

O NOUĂ INVESTIȚIE LA NEGREȘTI… În ședința Consiliului Local din 4 iunie 2020 a fost aprobată actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție “Extindere conducte de distribuție gaz natural în orașul Negrești, Județul Vaslui, strada M. Kogălniceanu, strada D. Cantemir și strada Dacia în lungime de lungime de 3.045m.”

Obiectivul de investiție a fost inclus în Programul anual de investiții al orașului Negrești pentru anul 2020, în luna martie, și prevedea o lungime totală a conductelor de distribuție de 2.940m. Ulterior, obiectivul de investiție a fost actualizat prin includerea străzii Dacia, alături de celelalte străzi M. Kogălniceanu și D. Cantemir, și creșterea lungimii conductelor de distribuție ce vor fi realizate la 3.045m, adică peste 3 kilometri de rețele.

Valoarea totală a obiectivului de investiție este de 920.000 lei, bani ce vor fi plătiți din bugetul local al orașului Negrești. Acesta include atât cheltuielile de executare a lucrărilor, cât și proiectarea și asistența tehnică.

“Dorim ca lucrările de execuție să înceapă cât mai curând, având în vedere faptul că în data de 18 iunie 2020 vor începe lucrările la alt obiectiv de investiție ce cuprinde extinderea conductelor de distribuție a gazului natural pe străzile I.L. Caragiale, A.I. Cuza și I.C. Frimu”,

a anunțat primarul Negreștiului, Vasile Voicu.

Print Friendly, PDF & Email