Negreștiul, în doliu! A murit fostul viceprimar al orașului! Dumnezeu să te ierte, Radu!

0
2100

Veste tristă pentru locuitorii orașului Negrești. Sâmbătă dimineață, s-a stins din viață fostul viceprimar al orașului, Radu Moroșanu. Din primele informații, acesta a murit în urma unui stop cardiac. Prietenii știau că Radu are unele probleme cardiace, însă nimeni nu s-a gândit la acest deznodământ dureros, pentru un bărbat tânăr, avea în jur de 55 de ani.

Director la Aquavas, în ultimii ani, Radu Moroșanu s-a dovedit un om devotat comunității, un specialist de top, cu mult bun simț. Soția sa este directorul grădiniței cu program prelungit din oraș, o familie de specialiști de primă clasă la Negrești.

Vestea morții fostului viceprimar a îndoliat colegii de partid, de la PRO România Vaslui.

”Organizația Județeană PRO România Vaslui își exprimă regretul și suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului și colegului nostru, Moroșanu Radu, fost viceprimar și candidat din partea partidului PRO România la primăria orașului Negrești. Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el.

Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi!

În aceste momente dificile, transmitem sincere condoleanțe și gânduri de sprijin către familia sa. Dumnezeu să aducă alinare și multă putere celor care îl plâng!

Dumnezeu să-l odihnească!”, a postat conducerea organizației județene.

Drum lin printre stele, Radu! Dumnezeu să te odihneaască în pace!