Negreștiul se pregătește de înmormântare. Corneliu Bichineț, la România TV: ”Dumnezeu ne-a luat-o și ne-a lăsat nenorociți pe toți”

0
1125

Soția fostutui președinte al CJ Vaslui, Corneliu Bichineț, va fi înmormântată, luni, la Negrești, orașul în care și-a petrecut toată viața, cu demnitate, credință și devotament. Anda Dăriescu Bichineț va fi condusă pe ultimul drum de către mii de locuitori ai orașului, slujba religioasă urmând a începe la ora 12.00.

Anda Bichineț va fi înmormântată la cimitirul din Negrești, a anunțat soțul, devastat de durere.

În exclusivitate pentru România TV, fostul președinte de județ și fost senator de Vaslui a spus ce s-a întâmplat în ultimele ore de viață ale soției sale.

”Apreciez foarte mult delicatețea cu care ați prezentat tragedia familiei noastre și mii de oamenii m-au sunat, mi-au dat mesaje. le mulțumesc prin dumneavoastră! Familia noastră a ales mereu binele, soția mai mult.

A îndrumat lectura copiilor. A murit la 56 de ani culmea culmilor acum când în familia noastră se anunța un eveniment fericit.

Pe 9 septembrie băiatul nostru făcea nunta.

Ne-am dus să ne vedem cu el, mama lui l-a ajutat acasă să mai așeze una alta. După o plimbare prin capitala Belgiei ea, seara, s-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată.

Regret foarte mult. Familia noastră, eu copiii, vom merge pe creștin ortodox și cât o să fiu în viață, restul de zile o să fac de 100 de ori mai mult bine decât am făcut până  acum”, a spus Corneliu Bichineț, la România TV.

Corneliu Bichineț are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale, despre care spune că era foarte activă și nu suferea de nicio boală.

”Era ca orice femeie la 56 de ani, tânără, puternică, harnică. În grădina sunt numai flori puse de ea. Nu a suferit de nicio boală. A avut o internare acum o lună să își pună măselele să nu meargă la nunta băiatului cum nu se cuvinte. Nu vreau să bănuiesc nimic. Dumnezeu ne-a luat-o și ne-a lăsat nenorociți pe toți”, a mai spus dl. Bichineț, la televiziunea de știri.

Atât domnia-sa, cât și fiul familiei Bichineț au ajuns la Negrești și așteaptă sicriul cu trupul neînsuflețit al celei care a fost mamă, soție, om al comunității, de o bunătate ieșită din comun.

În cursul zilei de sâmbătă, dl. Bichineț a postat pe Facebook un mesaj către toți cei care au cunoscut-o și prețuit-o pe Anda, regretata sa soție:

”Iubită și regretată de toți, Anda Bichineț va ajunge acasă, la Negrești, duminică, 4 iunie, iar înmormântarea va avea loc luni, 5 iunie, la ora 12, când trupul neînsuflețit al mamei copiilor mei va pleca spre cimitir de la casa noastră. Mulțumim pentru telefoane, mesaje și încurajări și vă așteptăm la noi, cei rămași triști, zdrobiți, îndurerați!

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.