Noi agenți de poliție la IPJ Vaslui. Unde vor lucra proaspeții polițiști

0
468


Nu mai puțin de 34 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliţie ”Vasile Lascăr”, din Câmpina, și-au început cariera de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui.Corpul agenților de poliție, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui, s-a mărit cu 34 de agenți de poliție, absolvenţi ai Școlii de Agenți de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina (Prahova), promoția aprilie 2024, după ce aceștia au depus jurământul de credință.

În funcție de mediile obținute și de specializarea urmată în școlile de poliție, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Astfel, agenții de poliție urmează să-şi desfăşoare activitatea în structurile de ordine publică, în cadrul subunităților Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.