O asociație din Vaslui interzice hrănirea pisicilor pe motiv de curățenie! „Chiar am innebunit cu toții in Vasluiul asta?”

0
1310
hdrpl

In multe tari civilizate din lumea intreaga, pisicile sunt intretinute de oameni, hrănite, au locuri speciale pentru alimentația lor. La Vaslui, insa, unele minți inguste au ajuns sa interzică hrănirea pisicilor, invocând drepturile unor locatari care, chipurile, ar fi incalcate de cei care hrănesc pisicile necăjite din jurul blocului. Este vorba de o asociație din zona Traian, care a pus un afiș amenintator la adresa celor care indraznesc sa dea de mâncare la pisici. „Este o familie in scara asta, care urăște pisicile. Din cauza lor, am ajuns sa fim amenintati cu toții. Oare a innebunit toată lumea in Vasluiul asta?Stie doamna de la asociație ca in Germania pisicile au locuri speciale de hrana la fast-food-uri? Sau ca in Turcia pisicile sunt venerate si li se construiesc mici căsuțe?

Ce rău le-au făcut pisicile din jurul blocului?”, au spus locatarii din scara vizata de amenințările asociației de proprietari.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp