O echipă unită, decisă să lupte! Daniel Olteanu și Gelu Ștefan Diaconu deschid listele pentru ALDE-PRO România!

0
283

O FORȚĂ POLITICĂ… Un nou început și o echipă mai puternică. Asta înseamnă, pentru județul Vaslui, fuziunea ALDE – PRO România, fuziune care a prezentat, ieri, lista de candidați la Camera Deputaților și Senat:???? 4 primari: Dragomirești, Perieni, Puiești și Vinderei

???? 129 consilieri locali

???? 5 consilieri județeni

???? un vicepreședinte al Consiliului Județean, Dan Marian

În plus, spune deputatul Daniel Olteanu, locul I în lista de la Camera Deputaților, „înseamnă un OM și un PROFESIONIST fără reproș, alături de care sunt onorat să fac echipă pentru alegerile parlamentare din acest an, dl. Gelu Ștefan Diaconu (vasluian get-beget), unul dintre cei mai buni finanțiști ai țării, dacă nu cel mai bun, fost președinte ANAF, care deschide lista de candidați la Senat din partea PRO România Vaslui”.

„Obiectivul nostru? Împreună cu toți vasluienii, ne propunem să construim în continuare pentru județul nostru, vom fi și mai prezenți în fiecare comunitate și ne veți găsi uniți în jurul acelor proiecte care pot contribui în mod real la DEZVOLTARE.

Vă aștept alături de mine și de colegii mei și vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordați la începutul unui nou drum pentru noi, pentru Vaslui și, de ce nu, pentru România!”,

spune deputatul vasluian.

Sunt multe semne de întrebare privind fuziunea dintre ALDE și PRO România, pe care deputatul Olteanu a ținut să le clarifice.

„Vreau să clarific câteva chestiuni în legătură cu fuziunea ALDE – PRO România la nivel național, pentru că am primit multe întrebări și e bine ca lucrurile să fie înțelese corect.

Și eu, și colegii mei din ALDE, ne-am dorit ca formațiunea rezultată din fuziunea cu PRO România să păstreze identitatea noastră liberală cu tot ce ține de ea, iar din 8 noiembrie vom fi uniți sub noua denumire, PRO România Social Liberal.

Acesta este, de fapt, răspunsul nostru, al Opoziției unite, la așteptările românilor de a fi mai bine reprezentați (suntem al treilea partid din țară, din perspectiva numărului de aleși locali!) și de a avea o alternativă echilibrată la binomul PNL – PSD, mai ales în condițiile în care criza pândește de peste tot și pe oricine.

Pro România Social Liberal va fi, în primul rând, o voce mai puternică într-o țară guvernată mai mult de Coronavirus decât de un PNL depășit de situație și rupt de realitate.

Prin minciuni, PNL a pierdut încrederea oamenilor și, mai mult ca niciodată, i-a dezbinat.

Sunt liberal de 22 ani și nu mi-am imaginat vreodată că Partidul Național Liberal va fi în stare să-și ostoiască setea de voturi și de putere cu prețul sănătății și chiar al vieții românilor. Minciunile pe care ni le servește PNL, la peste 4000 infectări / zi, au deschis drumul către dezastru, iar actualii lideri ai PNL știu asta foarte bine, cârmesc către aisbergul de care ne vom lovi curând și care poate scufunda România.

«Partidul meu se numește România». Pro România. Pentru că, da, trăim vremuri în care nu putem înainta decât UNIȚI PENTRU ROMÂNIA și uniți împotriva celor care îi vor pe români carne de tun”,

explică parlamentarul vasluian.