O vedetă de televiziune și soțul acesteia, infectați cu Covid19!

0
367
Advertisement

DRAMATIC… Familia Andreei Esca trece prin momente cumplite, scrie impact.ro. După ce prezentatoarea de la Pro TV a fost internată în spital, în urma infectării cu COVID-19, soțul ei, Alexandre Eram, a ajuns la Terapie Intensivă după ce ar fi contactat același virus. Cei doi se află internați în același spital.

Potrivit unor surse medicale, citate de Cancan.ro, soțul Andreei Esca ar fi contactat și el noul coronavirus, iar medicii au fost nevoiți să îl interneze la terapie Intensivă. El este intubat în momentul de față, iar starea lui de sănătate nu este deloc una bună.

Potrivit acelorași surse, cei doi soți, Alexandre Eram și Andreea Esca, se află internați în același spital particular.

Acum două săptămâni jurnalista de la Pro TV a participat la petrcerea de inaugurare a unui resort de lux din stațiunea Olimp, la care au fost prezente peste 50 de persoane. Nimeni nu părea interesat să păstreze distanța recomandată de autorități, iar de purtarea măștii nici nu a putut fi vorba.

Într-o ediție a emisiunii ”La Măruță”, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Ulterior, apare fără mască în timp ce făcea fotografii unor „influencerițe”, scrie Cancan.ro.

Print Friendly, PDF & Email