Omul de afaceri Ionel Sandu pune la bătaie 30 de bilete la UNTOLD, pentru tinerii Vasluiului

0
3429


”Ia-ți gașca și hai la UNTOLD!”. Este mesajul lansat de omul de afaceri vasluian, Ionel Sandu, managerul general al Radical Grup, către tinerii din municipiul Vaslui. Acesta anunță că a pregătit 30 de bilete la UNTOLD, abonamente pentru cele trei zile de festival, plus bani de buzunar pentru festival, pentru cei mai creativi tineri ai Vasluiului, cărora le adresează o rugăminte.”Spune ce ți-ai dori de la orașul tău! Spune cum vrei să arate orașul tău! Cum vrei să arate conducătorii tăi, pentru ca tu, tânărul orașului Vaslui să îți găsești viitorul aici, acasă ?

Răspunde la una din aceste întrebări și mergem împreună cu gașca ta la UNTOLD 2023. Sunt disponibile 30 bilete plus bani de buzunar .

Aștept răspunsurile voastre pe nr de whatsApp 0722674774 până pe data de 20 Iulie. Cele mai bune idei vor fi publicate, iar câștigătorii desemnați de vasluieni vor merge la UNTOLD”, a scris omul de afaceri vasluian, pe Facebook.

Dacă aveți idei despre ce v-ați dori, ca tânăr al Vasluiului, de la orașul vostru, acum este momentul să spuneți cele mai optimiste idei. Poate că, într-o zi, vor deveni realitate…

Succes, tuturor!