Până pe 15 iunie, nici musca nu intră în Spitalul Județean!

0
196
Advertisement

Vizitele aparținătorilor pacienților internați la SJU Vaslui sunt interzise, până la jumătatea lunii iunie, ca urmare a instituirii stării de alertă.

”Începând cu data de 15 mai 2020 se prelungește sistarea vizitelor aparținătorilor persoanelor internate în SJU Vaslui, până la 15 iunie 2020, cu posibilitate de prelungire a perioadei”, a anunțat conducerea celui mai mare spital din județ.

Prin urmare, bolnavii și aparținătorii vor fi anunțați la internare că predarea/preluarea pachetelor pentru bolnavi este restricționată și se va desfășura, în fiecare zi, de luni pâna duminică, între orele 13.00 și 16.00.

Preluarea pachetelor se va face la punctele de control de la porțile de acces ale pavilionului central, pavilionului pneumologie și pavilionului din str. Dr. Ghelerter.

Aparținătorii anunță persoana de serviciu de la poartă pentru ce pacient este pachetul, precum și secția în care este internat acesta. După comunicarea acestor informații, vizitatorii vor completa ”Formularul de evaluare a riscului de transmitere a îmbolnăvirii cu COVID-19”.

”De la nivelul secției/compartimentului se prezintă la poartă o infirmiera desemnata si echipată cu masca faciala de protectie/ manuși/botosi UF si preia pachetul ambalat si formularul completat si semnat. Infirmiera transportă pachetul la patul pacientului, îl înmânează acestuia si preda Formularul de evaluare a riscului de transmitere a îmbolnăvirii cu COVID-19 asistentei de salon care îl atașează în Foaia de observație a bolnavului”, mai precizează conducerea SJU Vaslui.

În cazul în care un vizitator refuză să completeze formularul sau declară că nu îndeplinește condițiile precizate în acesta, personalul de pază nu are voie să preia pachetul.

Print Friendly, PDF & Email