Până unde merge nesimțirea unor personaje din Fălciu?

0
437
Advertisement

DE NEIERTAT… Gest revoltător petrecut în satul Rânzești, comuna Fălciu, în urmă cu două zile. Un localnic, care nu a fost identificat până acum!, a intrat în clădirea în care sunt vanele de alimentare cu apă a satului Rânzești și a închis, cu rea-intenție, una din vane, lăsând aproape o jumătate de sat fără apă.

Povestea s-a petrecut marți dimineață. Spre seară, un politician local tuna pe rețelele de socializare împotriva primarului Neculai Moraru, oponentul său politic, acuzându-l că a lăsat o mare parte din satul Rânzești fără apă. Cam mare, coincidența, nu?

„Am fost șocat să aud una ca asta, să fiu acuzat că las satul în care locuiesc fără apă. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Am plecat cu instalatorul la clădirea în care sunt vanele de alimentare ale satului. Așa am descoperit că o mână criminală blocase o vană, iar apa nu mai ajungea în toate casele din Rânzești.

Astfel de mizerii, pentru un vot în plus, nu mi-a fost dat să aud până acum! Am pus alte lacăte, am blocat clădirea. Cum să arunci cu noroi în primar, câtă vreme un individ își bate joc de un sat întreg și oprește apa?”,

se întreabă primarul comunei Fălciu, Neculai Moraru.

Edilul a spus că nu a sesizat Poliția despre acest fapt grav și le cere sătenilor să nu mai apeleze la astfel de fapte care pun în pericol localități întregi.

Print Friendly, PDF & Email